SNP Natuurreizen

Welkom in de avontuurlijke wereld van SNP, de grootste Nederlandse touroperator gespecialiseerd in actieve reizen naar meer dan 270 reisbestemmingen 'all over the world'.

Deskundigheid, liefde voor de natuur en een groot enthousiasme voor de unieke reisformule zijn de kenmerken van onze organisatie. De wereld is te mooi om ongemerkt aan je voorbij te laten gaan.

Voor reizigers die de natuur en cultuur van een land in eigen tempo willen ontdekken. Niet enkel vanachter het raampje van een touringcar of op loodzware wandeltochten. Veel zien en beleven, actief maar niet teveel en vooral veel vrijheid. Groepsreizen, individueel en maatwerkopties. Kijk verder voor verre rondreizen, themareizen, fotografiereizen, natuursafari's en arctische natuurexpedities.

De reisformules van SNP Natuurreizen

  • wandelreizen & trekkings
  • fietsreizen en expedities
  • natuur- en cultuurrondreizen
  • travelkids gezinsvakanties
  • landelijke vakanties
  • winterreizen

SNP en duurzaamheid

Op reis met SNP ervaar je als geen ander de schoonheid van de natuur. Vanuit de 'groene' achtergrond van SNP is aandacht voor de kwetsbaarheid van de aarde vanzelfsprekend. Vaak wordt SNP daarom door anderen gezien en genoemd als voorbeeld van duurzaam toerisme. Maar iedere reiziger oefent een niet te vermijden invloed uit op zijn reisbestemming: op het milieu, de natuur en de lokale cultuur. SNP Natuurreizen streeft bij de samenstelling van het reisprogramma ernaar de negatieve effecten tot een minimum te beperken en de positieve effecten juist te stimuleren, zonder dat dit ten koste gaat van je reisplezier. Niet enkel op de reizen maar in de hele bedrijfsvoering staat deze houding centraal. Kijk hier voor het duuzaamheidsbeleid van SNP.

SNP maakt onderdeel uit de ANWB en is aangesloten bij ANVR, SGR en Calamiteitenfonds.

SNP Natuurreizen
Molukkenstraat 7
6524 NA Nijmegen

Duurzame Deals

Payment application dashboard screenshot with transaction table, financial highlights, and main clients on colorful purple background.

Pap & Lepel

€29,95

Payment application dashboard screenshot with transaction table, financial highlights, and main clients on colorful purple background.

Allesduurzaam

vanaf €100

zoek in de gids:
zoek