Stichting Aarde-Werk Voor mensen met hart voor de aarde

Aarde-Werk ontwikkelt innovatieve projecten; trainingen en workshops voor stadsbewoners
De groep van mensen met een bewuste leefstijl groeit. Aarde-Werk ontwikkelt educatieve projecten voor verduurzaming van de lifestyle. De zogenoemde 'cultural creatives' houden van kwaliteit, gezonde voeding en betrouwbare en eerlijke informatie. Ze hebben een breed wereldbeeld met aandacht voor komende generaties.

Projecten Duurzaamheid is een thema waar elke provincie en gemeente mee te maken heeft. Aarde-Werk wordt regelmatig benaderd om handen en voeten te geven aan dit beleid.
In het project Leve Leven! leiden wij coaches op, die op hun beurt voorlichting geven in hun eigen woonomgeving. Het cursusmateriaal is zowel qua teksten als illustraties eenvoudig en direct van vorm. Dit maakt het ook voor allochtonen mogelijk om trainer te worden. Thema's zijn: bewust omgaan met water en afval, laag energieverbruik en gezond wonen. Het project brengt allochtone en autochtone buurtbewoners bij elkaar.
Aarde-Werk heeft meer innovatieve projecten te bieden. Kijk op de website

Gea Boessenkool,directeur Aarde-Werk:

" In 1994 ben ik met het bedrijf Aarde-Werk gestart. Ik vind het fijn om bij te dragen aan deze Aarde en haar bewoners. Ik heet denk ik niet voor niets 'Gea' (lijkt op Gaia, de godin van de Aarde). Want wat is er mooier dan werken aan de toekomst van mijn kinderen en kleinkinderen?
Verwondering voor de natuur en verbinding met onze mooie planeet zijn voor mij kernwoorden. Ik voel me bevoorrecht dat ik in mijn leven een bijdrage kan leveren aan het behoud van moeder Aarde. Dit inspireert mij om vorm te willen geven aan de talloze mogelijkheden die er zijn voor een duurzame leefstijl. "

Stichting Aarde-Werk Voor mensen met hart voor de aarde
Hugo de Grootstraat 8
2518 ED 's-Gravenhage