Toogethr

Toogethr, dé meerijden app.

Toogethr is een online marktplaats waar autoritten worden aangeboden en worden gezocht, met als doel met elkaar mee te rijden. Als je een autorit aanbiedt dan kun je dit voor een enkele rit doen of direct voor herhalende ritten.   

Naast het aantal passagiers dat je mee kunt nemen mag je ook aangeven een vergoeding te willen ontvangen voor jouw onkosten. Toogethr zorgt ervoor dat je deze vergoeding automatisch ontvangt. Dus geen gedoe met geld in de auto. De passagier betaald deze vergoeding online, inclusief een commissie. Deze commissie zorgt ervoor dat Toogethr zich kan blijven ontwikkelen en we gebruikers ondersteuning kunnen geven indien nodig.

Alvorens je met besluit met elkaar mee te rijden kun je elkaars profiel zien en anoniem berichten uit wisselen. Dit draagt bij aan de veiligheid en het onderlinge vertrouwen.

Ook zijn er een groepen in Toogethr waar je lid van kunt worden. Dit zijn kleine communities waar je rechtstreeks met elkaar kan communiceren en ritten delen. Er zijn groepen voor gemeenten, voetbalclubs, business parks en bedrijven.

Je kunt de Toogethr app thuis gebruiken via je computer of tablet, of via je smartphone als je eenmaal op weg bent. Dus je hebt (bijna) altijd toegang.

Dit initiatief is begin 2012 gestart en er zijn inmiddels duizenden ritten aangeboden en gezocht.

Toogethr
Gabriel Metsustraat 8
1071EA Amsterdam

Meer resultaten

Keurmerken

Geen keurmerken bekend.