totzo! fietstours en excursies

totzo! fietstours en excursies: ontdek het Den Haag van de Hagenaars en Hagenezen. De Haagse Smul Tour, Tour Den Haag, Haagse Taal Tour, Beatstad tour, koffie demo. Waarom zoeken toeristen altijd die plaatsen op die voor lokale inwoners nauwelijks interessant zijn? Een vreemde stad of plaats ontdek je het best door met een bekende van die stad mee te gaan. Je wilt die stad of plek ontdekken op de manier zoals de inwoners die ervaren. Waar zijn zij trots op, waar houden zij van en wat heeft die stad voor hun groot gemaakt?

Wij kiezen bewust voor de fiets. De ideale manier om de stad te ontdekken. Snel, schoon en leuk. Samen met de fietskoeriers van Den Haag (fietsspecialisten goed voor 16.000 stads kilometers per jaar), zijn de mooiste en veiligste routes uitgestippeld. Wij fietsen niet alleen van A naar B, maar wij willen met u juist over de leuke en mooie paden rijden. Fietsen in de stad is fijn. Naast de fiets tours bieden wij ook excursies aan. Deze sluiten aan op de thema's van de tours. Uiteraard zijn ze ook apart te boeken. Onze excursies zijn niet extreem en dus voor een breed publiek toegankelijk. Leuk is het sleutelwoord.

Wat wij doen aan duurzaamheid

Wij kiezen bewust voor de fiets. De leukste en fijnste manier om de Hofstad te ontdekken. En milieuvriendelijk. Onze bijzondere fietsen zijn een leuke verschijning in het Haagse stadsbeeld. totzo! wil zich verder niet promoten als milieuvriendelijke onderneming. Wij vinden dat het vanzelf sprekend moet zijn dat je als bedrijf je sterk maakt om groen te ondernemen. Belangrijkst is dat onze gasten een hele leuke en bijzondere Haagse dag ervaren zonder dat we hun erop attenderen dat fietsen belangrijk, leuk en milieuvriendelijk is. Wij geloven erin indien men het gewoon zelf ervaart en ontdekt men sneller weer op de fiets stapt. totzo!

totzo! fietstours en excursies
Noordeinde 59
2514 GC 's-Gravenhage

Duurzame Deals

Payment application dashboard screenshot with transaction table, financial highlights, and main clients on colorful purple background.

Pap & Lepel

€29,95

Payment application dashboard screenshot with transaction table, financial highlights, and main clients on colorful purple background.

Allesduurzaam

vanaf €100

Meer resultaten

Keurmerken

Geen keurmerken bekend.
zoek in de gids:
zoek