UnitedConsumers C.V.

UnitedConsumers C.V. is een consumentencollectief dat in 2000 werd opgericht met maar één doel: het verlagen van vaste lasten. Dat doel hebben ze nog steeds en ze vinden steeds meer manieren om de consument te laten besparen, waardoor ze meer overhouden voor leuke dingen.

 Inmiddels profiteren ruim 500.000 deelnemers van korting op telefoon, zorgverzekering, tanken, autoverzekering en energie. Ze besparen elk jaar honderden euro’s op hun vaste lasten en houden dus meer geld over om leuke dingen van te doen.

UnitedConsumers C.V. staat voor duurzaamheid. Ze leveren standaard groene stroom en zijn een digitaal georiënteerd bedrijf. Om onnodig papierverbruik te voorkomen worden de diensten grotendeels via telefoon en e-mail afgenomen. Als er post wordt verstuurd, wordt deze CO2-neutraal verstuurd. In het bedrijfspand wordt gebruik gemaakt van sensorlampen en in het najaar van 2017 worden er zonnepanelen op het dak geplaatst.

UnitedConsumers C.V. heeft zich onlangs aangesloten bij Stichting Energy Valley, een bedrijf uit noord Nederland dat samenwerkt met bedrijven om de economie te versterken. Ze doen dit door middel van schone en innovatieve energie. Daar doet UnitedConsumers natuurlijk graag aan mee.

Dankzij UnitedConsumers C.V. profiteert de klant altijd van goedkope energie. Men kan kiezen voor 1 jaar wind mee, 3 jaar wind mee of Altijd wind mee. Bij aanmelding ontvangt men een welkomstbonus van € 70 en bij 3 jaar wind mee en Altijd wind mee nog een extra korting.

De kracht van 500.000 deelnemers betaalt zich uit in de portemonnee van de klant. UnitedConsumers koopt groot in en rekent het voordeel aan u terug. Daarnaast profiteert u altijd van de beste service, ze zijn al een aantal jaar uitgeroepen tot beste energieleverancier van Nederland!

UnitedConsumers C.V.
Luchthavenweg 20
5657 EB Eindhoven

Meer resultaten

Keurmerken

Geen keurmerken bekend.