Vatricom

Als de natuur u lief is..... bent u bij Vatricom aan het juiste adres!!! Vatricom biedt u hoogwaardige natuurlijke producten voor in huis en tuin. Vatricom is een productie verpakkings- en handelsbedrijf van hoogwaardige natuurlijke producten. Neem gerust een kijkje op onze website en laat u verrassen!!!

De belangrijkste producten voor u zijn plantenvoeding TerraXL, wormen als visaas/composteerder/grondverbeteraar, houtpellets voor houtpelletkachel en kattenbakvulling.

Vatricom is in 2007 opgericht door Eric-Jan van Trijen(23). Hij is na afronding van zijn studie aan de HAS gestart als zelfstandig ondernemer en heeft het afgelopen jaar voortvarend gewerkt aan de opbouw van zijn bedrijf, gelegen aan de rand van de Brabantse Wal, te Halsteren.

Vatricom is een innovatief bedrijf dat op duurzame wijze met behulp van wormen verschillende producten maakt. TerraXL is een van de belangrijkste eindproducten; een 100% natuurlijke bodemverbeteraar en voedingsstof voor planten. Daarnaast worden de wormen in verschillende andere toepassingen gebruikt, o.a. als basis voor een eiwitrijk eindproduct.

Duurzaamheid
Met TerraXL kan de consument op verantwoorde wijze en geheel milieuvriendelijk zijn tuinaarde voeden. Het product bevat geen schadelijke stoffen. Daarnaast kent het gehele productieproces geen enkel afvalproduct. Alle directe productiemiddelen worden verwerkt tot eindproduct. Ook de productieruimte wordt verwarmd met een biomassaverwarmingsketel en er zijn plannen om in de nabije toekomst stroom op te wekken via kleinschalige windenergie. Dit alles maakt Vatricom met recht tot een duurzame onderneming!

Innovatieve starter
In 2007 behoorde Vatricom tot de Top 15 van meest innovatieve starters van Syntens en Shell Live Wire. Ook behoorde Vatricom met haar unieke duurzaamheidsconcept tot de Top 100 meest innovatieve bedrijven in 2008. Tevens behoort oprichter Eric-Jan in 2009 tot de Top 25 meest talentvolle ondernemers onder de 25 jaar
Voor meer informatie bekijk: www.Vatricom.nl

Wat wij doen aan duurzaamheid

TerraXL is een 100% puur natuur en biologisch product. Het wordt door en voor de natuur geproduceerd. Tijdens het productieproces komen geen afvalstromen vrij.
De productieruimte van TerraXL wordt verwarmd met behulp van een verwarmingsketel die resthout van snoeiafval uit bossen en plantsoenen vebrandt. De houtstroom wordt omgezet in CO2-neutrale warmte. Praktische MVO en C2C voorbeelden.

De link met het onderwijs en bedrijfsleven is belangrijk. Daarom is het mogelijk om stage te lopen of af te studeren bij ons productiebedrijf Vatricom. Inmiddels heeft er een zestal leerlingen stage gelopen of afgestudeerd bij ons. Daarnaast hebben diverse projectgroepen enkele bedrijfsopdrachten uitgevoerd. Ben je geïnteresseerd, neem dan vrijblijvend contact op.

Vatricom
Slikkenburgseweg 8
4661 PW Halsteren
Gegevens geverifieerd met ORSE, zie ook
https://orse.nl/c/vatricom-halsteren
.

Duurzame Deals

Payment application dashboard screenshot with transaction table, financial highlights, and main clients on colorful purple background.

Pap & Lepel

€29,95

Payment application dashboard screenshot with transaction table, financial highlights, and main clients on colorful purple background.

Allesduurzaam

vanaf €100

zoek in de gids:
zoek