VeggieRomance

VeggieRomance is een datingsite speciaal voor vegetariers en veganisten.

Steeds meer Nederlanders kiezen er voor om vlees te laten staan en ook het aantal veganisten stijgt enorm. Een groot deel van de vegetariërs en veganisten ziet het liefst een partner die ook vegetariër of veganist is, maar hoewel de aantallen omhoog schieten is het toch nog wel eens lastig om die ene ware daartussen te vinden. VeggieRomance.nl helpt daarbij.

VeggieRomance.nl richt zich op het helpen vinden van een partner met dezelfde idealen. Samen actie voeren, samen dieren redden of gewoon samen in de keuken staan om een heerlijk vega diner te bereiden.

Woordvoerder Alex Romijn: Als vegetariër of veganist kan je wel verliefd worden op iemand die vlees eet, maar zo een relatie lukt niet voor iedereen of is ook niet altijd zo wenselijk. Daarom prefereren veel vegetariërs en veganisten iemand die meer op dezelfde golflengte zit. De site is opgezet om vegetariërs en veganisten daarbij te kunnen helpen.

In tegenstelling tot vele andere datingsites is deze site geheel gratis, zowel inschrijven als het contact zoeken met elkaar.

VeggieRomance
Prinses Margrietlaan 212
3708 ZN

Meer resultaten

Keurmerken

Geen keurmerken bekend.
zoek in de gids:
zoek