Wiegtotwieg.nl

Wiegtotwieg verkoopt kwaliteitsproducten die na hun werkzame leven geen afval opleveren. Wiegtotwieg.nl heeft zijn assortiment cradle-to-cradle-producten uitgebreid! Naast biologisch afbreekbare T-shirts verkoopt de duurzame webshop sinds kort ook C2C-handdoeken en -babyrompertjes.

De T-shirts, handdoeken en rompertjes zijn gemaakt van ecokatoen en geverfd met 100% onschadelijke kleurstoffen. Ze zijn volledig biologisch afbreekbaar. Weggooien belast het milieu dus niet! Op de composthoop verteert C2C-textiel binnen een halfjaar. Zo verandert afval in waardevolle voedingsstoffen voor de bodem. Met die voedingsstoffen kunnen weer nieuwe planten groeien; de kringloop is gesloten!

Wiegtotwieg levert ook maatwerk in composteerbare textiel. Vraag naar de mogelijkheden!

Wat wij doen aan duurzaamheid

Door alleen recyclebare of composteerbare materialen te gebruiken, helpt Wiegtotwieg actief mee om de afvalberg in de wereld te verkleinen. Maar we doen meer: onze website maakt gebruik van groene webhosting. Dat wil zeggen dat de energie die nodig is om www.wiegtotwieg.nl te laten draaien, volledig wordt opgewekt uit wind, zon, water en biomassa.

Wiegtotwieg.nl
Wakkerstraat 14
1097 CE Amsterdam