Yumeko

Slapend de wereld veranderen met Yumeko. Yumeko is het groene alternatief als het gaat om lekker slapen. De groene keuze in kussens, dekbedden en beddengoed. We gebruiken alleen de mooiste en lekkerste, natuurlijke materialen van de hoogste kwaliteit.

yumekokussenAl onze producten hebben een eco- en/of fairtrade-certificaat. Bovendien zijn we niet duurder dan producten van vergelijkbare kwaliteit die niet eco zijn. Dat kan omdat we voornamelijk online verkopen.touch yumekoOnze missie

Lekker slapen is eco slapen! Yummy = eco. Daar staan we voor. Veel van de producten om ons heen zijn gemaakt op een manier die slecht is voor mens, dier en milieu. Dat geldt ook voor dekbedden, kussens en beddengoed. En dat is helemaal niet nodig. Yumeko wil laten zien dat lekker slapen ook eco kan. Daar bedoelen we mee we dat we hele mooie spullen maken met respect voor mens, dier en milieu. Dus zonder gif, zonder kinderarbeid en zonder dat dieren er voor lijden. Dat slaapt namelijk veel lekkerder. En het is gezonder en dus beter voor onszelf en onze kinderen.

Onze eco-productenyumekodekbed
We hebben de lekkerste kussens van biologische wol, duurzaam verbouwd kapok en dons dat gegarandeerd niet afkomstig is van levend geplukte dieren of vogels uit de foie gras industrie. In zoveel uitvoeringen dat iedereen z'n favoriet kan vinden. Onze wollen, katoenen en donzen dekbedden zijn er voor in alle seizoenen. Van een heerlijk warm, dik winterdekbed, tot een koel, ademend katoenen zomerdekbed en alles er tussen in. Het prachtige, tijdloze witte beddengoed is superzacht door de dichte weving van het biologische katoen.

Certificaten
De materialen zijn gecertificeerd door GOTS (milieu- en gezondheidsaspecten) en Fairtrade (sociale aspecten). De klanten van Yumeko hebben daardoor 100% zekerheid over de herkomst. Dat geldt ook voor de kapok en het dons van Nederlandse eenden. Maar daar bestaan simpelweg nog geen certificaten van, daar wordt aan gewerkt.

r s yumekoSchoner, zachter, lekkerder. Niet duurder.

We houden de prijzen scherp om daarmee de keuze tussen gewoon en schoon makkelijker maken. Kortom, iedereen kan eco slapen met Yumeko. En waarom zou je dan nog spullen kopen die zo zijn gemaakt zijn dat ze slecht voor de wereld zijn?


Change the world sleeping. Dat is de droom van Yumeko.

Yumeko
Herengracht 418 sous
1017 BZ Amsterdam