Kitchzen, de duurzame keuken

Het bamboewoud was de favoriete plek van Boeddha. Hij zat daar graag omdat hij er voelde hoe bamboe de emoties kalmeert, en de creativiteit stimuleert. Zo bijzonder als dat al is, bamboe is nog zoveel meer. Nu onze natuurlijke bronnen uitgeput beginnen te raken, en de gevolgen van de kap van hardhout zich aandienen, richten steeds meer ogen zich op het extreem veelzijdige bamboe. Een gras dat tot 50 cm per dag kan groeien, zichzelf verhout, en na de kap gewoon weer opnieuw begint.

Trendy keuken met een positieve milieubalans

dsc7261 kleinMet bamboe begon in 2009 het verhaal van Kitchzen. Hoe kon je uit dit prachtige, keiharde materiaal, met zo’n positieve milieubalans, mooie, trendy keukens maken zonder de duurzame aspecten ervan geweld aan te doen? Met een eigen FSC-gecertificeerde fabriek in Nederland en een verantwoorde leverancier van bamboe, slaagde Kitchzen er in een volledig assortiment samen te stellen van massief bamboe keukens dat aan elke smaak en wens tegemoet komt. Verspreid door heel Nederland staat inmiddels in veel huishoudens een Kitchzen-keuken. Elk volledig afgestemd op de smaak van de eigenaar, maar alle met dezelfde unieke uitstraling van bamboe, in al zijn bewerkingen.

Een duurzame keuken tot in elk detail

consumentenkeuken_2_side_press.jpgAnno nu is Kitchzen echter veel meer dan de bamboe keuken. Met de grootste organisatie in keukens achter zich en alle kennis en expertise daarvan fungeert Kitchzen als paraplu voor alle duurzame producten in de keuken. Bij de Kitchzendealers vindt u  een optimaal hulpmiddel voor het duurzaam inrichten van uw keuken.  Zij bieden de Kitchzen App: een speciaal en uniek programma waarmee u, middels een touch screen en duidelijke stappen, de meest duurzame producten kunt uitzoeken om uw keuken mee samen te stellen. Uit de grote aanbieders van keukens, apparatuur en werkbladen heeft Kitchzen de leveranciers voor u geselecteerd met onderbouwd oog voor het milieu en hun FSC- of PCFC-gecertificeerde, dan wel meest energie- en waterzuinige apparatuur, en de meest ‘groene’ werkbladen.  

kitchzen app

 

Kitchzen, de duurzame keuken

Duurzame Deals

Payment application dashboard screenshot with transaction table, financial highlights, and main clients on colorful purple background.

Pap & Lepel

€29,95

Payment application dashboard screenshot with transaction table, financial highlights, and main clients on colorful purple background.

Allesduurzaam

vanaf €100

zoek in de gids:
zoek