Boutique Hotel Sterrenberg

Vier sterren hotel met Green Key Keurmerk: Boutique Hotel Sterrenberg

Warme kleuren, grof gezaagd hout, steen, moderne Veluwse kunst en natuurlijk design. Gelegen in het Nationale Park de Hoge Veluwe met het wereldberoemde Kröller Möller Museum.

U geniet buiten, wij laten u genieten binnen!

Wat wij doen aan duurzaamheid

Wij bieden een bijzonder vier-sterren product met als doel het verwerven van loyale gasten en medewerkers rekening houdend met de principes van MVO (maatschappelijk verantwoord ondernemen).
 
GREEN KEY
boutiquehotelsterrenbergIn juni 2009 heeft het team van Boutique Hotel Sterrenberg de gouden 'Green Key' ontvangen. Een fantastische beloning voor alle deelnemers van het in 2008 opgezette MVO-project. Circa 80% van het vaste personeel heeft actief aan dit project meegewerkt.
De 'Green Key' is het internationale milieu-keurmerk voor bedrijven in de toerisme- en recreatiebranche die serieus en controleerbaar bezig zijn met de milieuzorg op het bedrijf. De 'Green Key' staat garant voor de inzet van de onderneming om meer aan het milieu te doen dan de wet- en regelgeving van haar verlangt.
 
Met het behalen van de Green Key proberen wij onze ecologische footprint op het milieu zo laag mogelijk te houden. Zie ook ons MVO beleid
Boutique Hotel Sterrenberg
Houtkampweg 1
6731 AV Otterlo
Gegevens geverifieerd met ORSE, zie ook
https://orse.nl/c/sterrenberg-otterlo
.