Culistar

Culistar levert biologische duurzame catering voor particulieren, bedrijven en overheidsinstellingen in Den Haag en omgeving. U kunt hierbij denken aan diners, buffetten, hapjes, high Tea's, borrels en dergelijke. Eigenlijk alles op het gebied van heerlijk en eerlijk eten. Tevens kunnen wij uw dagelijkse bedrijfscatering verzorgen.
Wij beschikken over een volledig geoutilleerde kookstudio in het centrum van Den Haag waar wij kooklessen, kook demo's en product presentaties voor u kunnen verzorgen. De studio is onder architectuur ingericht in een industrieel pand Het Magazijn.
Tegenover de gasfabriek in Den Haag. De studio is op afspraak te bezichtigen. De kooklessen kunnen we verzorgen voor maximaal 20 personen.
Op afspraak kunnen ook bepaalde kooktechnieken, ingredienten en bereidingswijzen behandeld worden.
Tevens is het mogelijk deze lessen van verschillende gerenommeerde koks te krijgen.
Culistar is er trots op dat wij met biologische, verantwoord geteelde en duurzame producten werken. Voornamelijk verzorgen wij catering en kooklessen in de regio Den Haag.
Maar natuurlijk kunnen wij dit logistiek in het gehele land en zelfs Belgie voor u verzorgen. Onze opdrachtgevers zijn wij trots op. Zeker omdat ze samen met ons werken aan een betere toekomst en een beter leefklimaat.

Wat wij doen aan duurzaamheid

Verantwoord ondernemen betekent voor ons de zorg voor mensen, producten en middelen. Tijdens onze afwegingen tot het overgaan van inkoop wil culistar de herkomst van de producten weten. Culistar concentreert zich hierbij op de duurzaamheidgraad, fabricage methodes, productie of teelt methodes, of er gebruik wordt gemaakt van streekproducten en of er een diervriendelijke omgeving is.
Culistar
Dobbeweg 28
2254 AG Voorschoten
Gegevens geverifieerd met ORSE, zie ook
https://orse.nl/c/culistar-voorschoten
.