Houtwerk MKM Hattem BV

Wij zijn een meubel- & keukenmakerij en produceren uitsluitend meubilair van massief inlands hout. Op maat en naar wens van de klant.

Onze zorgvuldig opgebouwde houtvoorraad van inlandse houtsoorten, waaronder ook bijzondere zoals moeraseiken, berken, veldesdoorn, taxus ,walnoot etcetera, zijn bij uitstek houtsoorten om specifieke persoonlijke meubelwensen vorm te geven die kosteloos door ons ontworpen en getekend worden.

Doordat wij uitsluitend massief hout gebruiken en echte houtverbindingen maken, zijn onze meubelen en keukens bijzonder duurzaam. Naast een bijzondere uitstraling vertaalt een goede investeerder dit in een lage afschrijving.

Door onze ruim 50 jarige ervaring en technische kennis kunnen wij stuksproduktie, maar ook zeker grote series produceren tbv. projekten (zoals inrichten van kantines, winkels, balies, ontvangsruimten, complete zomerhuizen)

Ook in de zorgsector zijn wij actief waarbij u kunt denken aan speciaal maatmeubilair zoals bedboxen, hoog/laag (kantel)bedden, verstelbare stoelen en het inrichten van paviljoens.

Om volledig te begrijpen waarom en waardoor wij Houtwerkers zo gepassioneerd zijn kunt u in onze showroom /fabriek het hele proces volgen en daardoor ook geboeid raken door dit mooie produktieproces.

Wat wij doen aan duurzaamheid

Als enige meubelmaker in Nederland maakt Houtwerk Hattem meubels en keukens van boom tot eindproduct. Uitsluitend hout uit met zorg beheerde Nederlandse bossen en ons vakmanschap staan garant voor meubelstukken met een lange levensduur gemaakt met zorg voor onze leefomgeving.

Het proces start met het sorteren van het rondhout in het bos, daarna worden de stammen gezaagd, gedroogd en op innovatief ambachtelijke wijze op maat gemaakt door ervaren meubelmakers. Om warmte te genereren voor de fabriek, droogkamers, kantoor en toonzaal wordt resthout gestookt en fossiele brandstoffen ontzien.

Houtwerk MKM Hattem BV
1e Industrieweg 1
8051 CN Hattem
Gegevens geverifieerd met ORSE, zie ook
https://orse.nl/c/houtwerk-hattem
.

Duurzame Deals

Payment application dashboard screenshot with transaction table, financial highlights, and main clients on colorful purple background.

Pap & Lepel

€29,95

Payment application dashboard screenshot with transaction table, financial highlights, and main clients on colorful purple background.

Allesduurzaam

vanaf €100

zoek in de gids:
zoek