Meubelmakerij Fundi

We maken milieuvriendelijke keukens op maat in massief Europese houtsoorten en FSC berken multiplex. Deze worden in olie, evt. met pigment en was afgewerkt. De bladen kunnen van massief hout zijn, maar ook terrazzo is een bijzondere mogenlijkheid of natuursteen als Belgisch hardsteen.

Wij maken milieuvriendelijke meubels op maat naar wens in massief Europese houtsoorten als eiken, beuken, kersen, esdoorn, essen e.d. De fronten van kastjes kunnen helemaal vlak zijn met massieve 3-lagenplaat. Een andere mogelijkheid zijn paneeldeuren. Lades worden veelal van massief berken gemaakt met oerdegelijk zwaluwstaart verbindingen.

Wat we verder ook maken zijn slaapkamerinrichtingen. Daarbij hoort natuurlijk het massief houten bed, al of niet met verstelbare bodems. Verder ook kasten met diverse indelingen.

Wat wij doen aan duurzaamheid

Wij werken milieuvriendelijk! Dat wil zeggen dat wij gebruik maken van Europees hout en niet van tropisch hardhout. Er wordt ook gewerkt met Europees multiplex met FSC keurmerk. Dit multiplex kan, indien gewenst, gefineerd worden. Meubels en keukens worden afgewerkt met natuurlijke olie, lak en was van diverse merken.

Meubelmakerij Fundi
Gorterplaats 36
6531 HZ Nijmegen