Puntspatie [bno]

Puntspatie [bno] werkt voor opdrachtgevers waarbij maatschappij & duurzaamheid, kunst & cultuur en educatie & voorlichting de trefwoorden zijn. Vormgeving van boeken, catalogi en omslagen nemen daarbij vanwege een voorliefde voor het boek een mooie plaats in. Ook logo's, huisstijlen, jaarverslagen en (voorlichtings-)campagnes maken deel uit van het onderhanden werk.

Helderheid, nauwkeurigheid en duurzaamheid in vormgeving staan al sinds de oprichting in 1998 voorop, altijd in overleg met de opdrachtgever. Juist al in een vroeg stadium kan er overeenstemming bereikt worden over de toe te passen vorm, gebruikte formaten en bewuste papier- en letterkeuzes om tot een fraai en minder milieubelastend eindresultaat te komen. Dat er daarbij samengewerkt wordt met drukkers die de vereiste milieucertificaten voeren mag voor zich spreken.

Puntspatie ondersteund sinds 2003 op structurele wijze Hivos. Een vast percentage van de omzet wordt halfjaarlijks gedoneerd ten gunste van de initiatieven voor kunst & cultuur en economie & microkrediet. Lokaal biedt Puntspatie kunstenaars de mogelijkheid werk te exposeren in de veel en graag geziene Plantage Etalage. Maandelijks wisselende raamexposities in hartje Amsterdam die 24/7 zijn te bezoeken.

Een uitgebreid en recent overzicht van werk en exposities vindt u op onze website.

Puntspatie [bno]
Plantage Kerklaan 45/bg
1018 CV Amsterdam
zoek in de gids:
zoek