Bureaubewust

Bureaubewust, groen sinds 1994, heeft een winkel én een webwinkel met een zeer breed assortiment ecologische producten.

Ooit begonnen als milieuvriendelijke kantoorvakhandel is het assortiment inmiddels flink uitgebreid. Je zou het bijna een ''eco-warenhuis'' kunnen noemen. Alleen al in de webwinkel heb je keus uit meer dan duizend duurzame producten.

Duurzaamheid is het uitgangspunt in de hele bedrijfvoering. Andere belangrijke aandachtspunten zijn degelijk, diervriendelijk, ambachtelijk, eerlijke handel, europese kwaliteit aangevuld met fair-trade producten.

Meer dan bureauartikelen

Opvallende productgroepen zijn bijvoorbeeld tassen en eco-mode. De tassen zijn gemaakt van hergebruikte materialen (zoals autobinnenbanden of theebalen) of van hennep of (bio)katoen. De meeste zijn bovendien fair-trade geproduceerd. De collectie wordt regelmatig geactualiseerd.

De eco-mode is hoofdzakelijk gemaakt van hennep en/of bio-katoen. Het zijn vooral eigentijdse basics voor volwassenen zoals shirts, overhemden, vesten, truien, enz. Maar ook voor baby's is er volop keus.

Meubels, woonaccessoires, verlichting, cadeau-artikelen, kaarsen en speelgoed hebben ook een belangrijke plaats gekregen in de winkel. De volhouten bureaus kunnen geleverd worden in vele vormen en maten en in diverse houtsoorten (berken, beuk, kers, eik of robinia). De bijpassende stoelen ondersteunen volledig je dynamische zithouding.

Nergens vind je een uitgebreider aanbod kringlooppapier als bij Bureaubewust. Een typisch bureaubewust product zijn de TOPO-enveloppen gemaakt van verouderde topografische landkaarten. Er is genoeg voor particulier en zakelijk gebruik; voor thuis en op reis; voor huis en tuin; voor cursus en congres; als kraamcadeau of relatiegeschenk.

De winkel vind je in een gezellig winkelstraatje in hartje Utrecht, vlakbij het station, tussen Vredenburg en Oudegracht.

Hier is het aanbod nog uitgebreider dan in de webwinkel.

In de winkel kun je de stoelen uitproberen.

De lampen zien branden.

En de eco-mode zien, voelen en passen !

Of je vindt toevallig het juiste cadeau, net als je er niet naar zoekt.

Neem de tijd om eens uitgebreid rond te snuffelen.

Bureaubewust
Zakkendragerssteeg 12
3511 AA Utrecht
Gegevens geverifieerd met ORSE, zie ook
https://orse.nl/c/bureaubewust-utrecht
.