OCS Workplaces

Een nieuwe kantoorinrichting of kantoormeubilair nodig? Een inspirerende kantoor inrichting is voortdurend aan innovaties en trends onderhevig.

ocs winning workplace 0De interieurarchitecten van OCS volgen deze ontwikkelingen voor u op de voet. Een inspirerende werkomgeving met efficiënte werkplekken, fraaie bureaustoelen en vergadertafels stimuleren de geest, waardoor betere ideeëen hogere ambities ontstaan voor uw onderneming.

OCS kan de gehele projectinrichting voor u verzorgen. Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek.

Wat wij doen aan duurzaamheid

OCS, Steelcase en het milieu. Duurzame ontwikkeling & Cradle to Cradle.

Duurzame ontwikkeling betekent niet alleen de certificering van productie-eenheden. Waar het op aan komt is het ontwikkelen van producten welke, naast de gebruikelijke criteria van prijs, kwaliteit en betrouwbaarheid, twee bijkomende fundamentele elementen integreren: milieubescherming en gezondheid.

Steelcase, producent van kantoormeubilair, integreert deze criteria in al haar producten. Zo ontwikkelde Steelcase de Think stoel, het eerste product ooit dat een Cradle to Cradle certificaat kreeg in de US. Concreet betekent dat 99% van deze bureaustoel kan worden gerecycled.

OCS Workplaces
Veemarktkade 8
5222 AE 's-Hertogenbosch

Meer resultaten