Antropia, Cultuur- En Congrescentrum

Duurzaam vergaderen in het midden van Nederland


Ruimte voor ontmoeting

Bent u op zoek naar een bijzondere locatie voor uw congres, training of vergadering? Een locatie die goed bereikbaar is? Met haar ligging pal naast NS station Driebergen-Zeist en aan de A12, kunt u Antropia zowel met de auto als de trein snel en gemakkelijk bereiken.

Een groene oase in midden-Nederland, want Antropia bevindt zich op het prachtige Landgoed de Reehorst. U vindt er een diversiteit aan zalen, voor groepen van 2 tot 250 personen. Er zijn handige arrangementen voor u samengesteld, maar natuurlijk kunt u ook een voorstel op maat laten maken, volledig afgestemd op uw wensen. Informeer naar de mogelijkheden.

13088 valeouwe antropia 0784Puur genieten

U kunt bij Antropia in alle rust genieten van ambachtelijk bereide gerechten uit de eigen keuken. In het eigentijdse restaurant, op het mooie landgoedterras, in een vergaderzaal of ergens tussen de bomen op Landgoed de Reehorst. Onze koks werken uitsluitend met biologische en biologisch-dynamische producten. De mogelijkheden op het gebied van eten en drinken zijn zeer gevarieerd en kunt u uiteraard afstemmen op uw eigen wensen, passend bij uw bijeenkomst.

logo_antropia_high_res_1.jpg

 

KLIMAATNEUTRAAL VERGADEREN

COMPENSEER UW CO2 UITSTOOT

Bij Antropia kunt u gebruik maken van de mogelijkheid om uw evenement klimaat neutraal te maken. Evenementen veroorzaken uitstoot van CO2 en andere broeikasgassen. Denk aan reisbewegingen van bezoekers en het papier- en energieverbruik voor een evenement. De Climate Neutral Group heeft de gemiddelde uitstoot van broeikasgassen van onze bezoekers berekend. Wat blijkt? Voor slechts € 0,30 per bezoeker per bijeenkomst kunt u deze uitstoot compenseren.  Met dit bedrag financiert CNG duurzame energieprojecten over de hele wereld.

EN LAAT BEZOEKERS VAN UW EVENT ZIEN WAAR U VOOR STAAT

Door het klimaatneutraal organiseren van uw evenement, pakt u de CO2 uitstoot direct aan. U investeert in aansprekende klimaatprojecten en draagt zo bij aan een betere en schonere wereld. En uw evenement mag het logo “klimaatneutraal evenement” dragen.

cng fc payoffsite

Antropia, Cultuur- En Congrescentrum
Hoofdstraat 8
3972 LA Driebergen-Rijsenburg
Gegevens geverifieerd met ORSE, zie ook
https://orse.nl/c/antropia-driebergen-rijsenburg
.