De Groene Weg

De biologische Groene Weg slagers stellen hoge eisen aan het vlees en kunnen daardoor een veilig en lekker kwaliteitsproduct garanderen. Deze slagers verkopen uitsluitend vleesproducten die afkomstig zijn van de biologische landbouw en veehouderij.
De term biologisch is wettelijk beschermd. De zorg en aandacht rondom biologisch vlees wordt gegarandeerd door het EKO-keurmerk.
De Groene Weg slagers bestaan sinds 1981. Er zijn inmiddels 12 Groene Weg slagerijen, verspreid over heel Nederland. Ze staan voor een uitgebreid assortiment van topkwaliteit vlees dat zich laat omschrijven als gezond, diervriendelijk en milieuvriendelijk.
Ga naar de website van De Groene Weg
Bedrijven met dit keurmerk
Gerelateerde keurmerken

Rainforest Alliance
Keurmerk dat staat voor duurzame productie en goede arbeidsomstandigheden. lees verder

Gastvrij voor Vegetariërs
Beeldmerk dat gebruikt wordt door horeca-bedrijven die daarmee garanderen dat gasten minimaal 2 vegetarische gerechten op de menukaart zullen aantreffen. lees verder

Scharrel Rundvlees
Keurmerk voor scharrelrundvlees, afkomstig van rundvleesbedrijven die extra aandacht besteden aan het welzijn van de dieren. lees verder

Zeeuwse Vlegel
Keurmerk voor milieuvriendelijke geteelde Zeeuwse agrarische producten. lees verder

Barometer Duurzame Groenten & Fruit
Barometer om de duurzaamheid van de agf-afdeling (aardappelen, groenten en fruit) in de supermarkt aan te tonen. lees verder
